Kapcsolat tanoda

tanoda fb cover
A Kapcsolat Tanoda egy öt alkalmas (összesen 20 órás) kiscsoportos készségfejlesztő és önismereti műhely, fókuszban az emberi kapcsolatokkal. Igyekszünk hasznos és szórakoztató módon körüljárni a témát és az azzal járó buktatókat, nehézségeket. Szeretnénk olyan eszközöket adni a résztvevők kezébe, amikkel teljesebbé, őszintébbé, sikeresebbé válhatnak a kapcsolataik, legyen szó munkahelyi, baráti, családi vagy párkapcsolati kötelékről. Némi elméletre, és sok-sok gyakorlati, önismereti és csoportmunkára lehet számítani. A foglalkozásokra kéthetente, esténként 5 és 9 óra között a Piros Kakaóban (Szent István park 26) igényes környezetben és jó hangulatban kerül sor.

 

Az egyes alkalmak témái:

1. “Szerepeink”

Hányféle szerepben működök a mindennapjaimban? Könnyű vagy nehéz az átjárás a szerepek közt? Melyik szerepben érzem jól magam, melyik kényelmetlen? Azonos vagyok a szerepeimmel?

2. “Kapcsolati határaink”

Felelős vagyok a másik érzéseiért, hangulatért, döntéseiért? Ő az enyémekért? Egy kapcsolatban hol érek véget én és hol kezdődik a másik? Milyen jogaim és kötelességeim vannak egy kapcsolatban?

3. “Kommunikációs készletünk”
Kimondom, amit szeretnék? Azt mondom, amit tényleg akarok? Hogyan mondjam, hogy meg is hallják? Én meghallom, mit mond a másik?
4. Külső és belső harcaink”
Mikor mondhatok nemet? Jobb a béke mint az őszinteség? Hogy maradjak higgadt és tárgyilagos egy vitában? Mindig a kompromisszum a jó megoldás?
5. Szabadság és elköteleződés”
Mikor, mitől érzem magam szabadnak? Miről kell lemondanom vagy mit kell feladnom egy kapcsolatban? Mi a különbség a függés és a kötődés között?

Vezetik:
dr. Török Ádám, klinikai orvos, család- és párterapeuta jelölt
Póta-Salgó Réka, mentálhigiénés szakember, coach

Az öt alkalmas műhely ára: 40.000 Ft (8000 ft/alkalom).
További info és jelentkezés:

Hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: